Trabzonspor'da yabancı sıkıntısı

Trabzonspor'da eldeki yabancı oyuncuların yüksek rakamlar kazandıkları gerekçesiyle takımdan gitmeye yanaşmaması nedeniyle yönetim sorun yaşıyor. Trabzonspor’da Adrian’ın Al Nassr’a satılmasının ardından 9’a düşen yabancı sayısı yönetimi sıkıntıya soktu.

Trabzonspor'da yabancı sıkıntısı
Trabzonspor'da eldeki yabancı oyuncuların yüksek rakamlar kazandıkları gerekçesiyle takımdan gitmeye yanaşmaması nedeniyle yönetim sorun yaşıyor.
 
Trabzonspor’da Adrian’ın Al Nassr’a satılmasının ardından 9’a düşen yabancı sayısı yönetimi sıkıntıya soktu. Bordo mavili takımda yüksek rakamlar kazanan, Janko başta olmak üzere Celustka ve Jebrin’in başka takımlara gitmeye sıcak bakmaması, Colman’ın ise henüz taliplisinin çıkmaması nedeniyle yönetim, futbolcuların menajerlerine haber yolladı, "Oyunculara bir an önce kulüp bulun" çağrısında bulundu.
 
Bordo mavili takımda Bamba ve Malouda’nın durumu ise yeni gelecek olan teknik direktörün vereceği rapor sonrasında netlik kazanacak. Bordo mavili takımın büyük ölçüde anlaştığı iddia edilen Vahid Halilhodzic’in daha önce birlikte çalıştığı Bamba ile yıldız futbolcu Florent Malouda’yı takımda tutma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. Trabzonspor’un Bosingwa ve Bourceanu’yu ise kesinlikle satmayı düşünmediği, Henrique’ ye ise yüksek bir teklif gelmesi durumunda değerlendirilebileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor