Trabzonspor'da yabancı fırtınası

Trabzonspor’un, Spor Toto Süper Lig’de attığı 13 golün 10'u yabancılardan gelirken, 3 golü ise yerli oyuncular kaydetti.Bordo-mavili takımın en golcü ismi ise 5 golle Oscar Cardozo oldu. Karadeniz ekibinde Belkalem, Medjani, Yatabare, Mehmet Ekici, Yusuf

Trabzonspor'da yabancı fırtınası

Trabzonspor’un, Spor Toto Süper Lig’de attığı 13 golün 10'u yabancılardan gelirken, 3 golü ise yerli oyuncular kaydetti.

Bordo-mavili takımın en golcü ismi ise 5 golle Oscar Cardozo oldu. Karadeniz ekibinde Belkalem, Medjani, Yatabare, Mehmet Ekici, Yusuf Erdoğan ve Sefa gol atan isimler oldu.

BU SEZON YABANCILARIN KATKISI DAHA ÇOK

Trabzonspor ligde istediği sıralamada olmasa da yabancı oyuncuların geçtiğimiz sezona göre takıma gol yollarında daha çok katkıda bulunduğu görülüyor. 2013-2014 sezonunun ilk 9 haftasında Trabzonspor rakip kalelere 8 gol gönderirken, bu gollerin 5'i yabancı oyunculardan geldi. 3 golü ise yerli oyuncular attı. Bu sezon ise yabancı oyuncular 10 gol kaydetti. Bordo-mavili takımda söz konusu dönemler içinde Adrian ve Malouda 1'er gol atarken Henrique ise 3 gol atmıştı. Olcan Adın 1 ve Mustafa Yumlu'nun ise 2'şer golü vardı.

Trabzonspor'un bu sezon gol attığı maçlar ve golleri kaydeden isimler şöyle:

İstanbul Başakşehir 1-1 Trabzonspor: Cardozo
Trabzonspor 1-1 Kasımpaşa: Yusuf Erdoğan
Trabzonspor 3-1 Mersin İdmanyurdu: Belkalem, Medjani, Cardozo
Trabzonspor 4-4 Gaziantepspor: Belkalem, Sefa Yılmaz, Yatabare, Cardozo
Akhisar Belediyespor 1-1 Trabzonspor: Mehmet Ekici
Trabzonspor 3-2 Torku Konyaspor: Cardozo (2), Yusuf

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor