Trabzonspor'da Veysel iddiası

Spor Toto Süper Ligi'nde kontenjan nedeniyle yabancı oyuncularından fazla yararlanamayan Trabzonspor, takımdaki yerli sayısını artırmak istiyor.Bunun için bir taraftan yurt dışında yabancı futbolcu transferi için görüşmelerde bulunan bordo – mavililer, Sü

Trabzonspor'da Veysel iddiası

Spor Toto Süper Ligi'nde kontenjan nedeniyle yabancı oyuncularından fazla yararlanamayan Trabzonspor, takımdaki yerli sayısını artırmak istiyor.

Bunun için bir taraftan yurt dışında yabancı futbolcu transferi için görüşmelerde bulunan bordo – mavililer, Süper Lig'de de bir çok yerli oyuncuyu takibine aldı. Bordo – mavililerin ilk olarak Eskişehirspor'un başarılı futbolcularından Veysel Sarı'yla ilgilendiği öğrenildi. Kulübüyle sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek olan Veysel'i devre arasında kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor, Eskişehirsporlu yöneticilerle uygun bir bonservis bedeli karşılığında anlaşmayı planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler