Trabzonspor'da Uğur girişimi

Devre arası yaklaşırken bordo mavili takımda transfer çalışmaları hız kazandı .Özellikle defans hattına yerli takviye yapmak isteyen Trabzonspor, Akhisarlı Uğur Demirok ve Gençlerbirliği’nin sol bek ve stoperi Uğur Çiftçi’yi listenin en üstüne yazdı.Trabz

Trabzonspor'da Uğur girişimi

Devre arası yaklaşırken bordo mavili takımda transfer çalışmaları hız kazandı .

Özellikle defans hattına yerli takviye yapmak isteyen Trabzonspor, Akhisarlı Uğur Demirok ve Gençlerbirliği’nin sol bek ve stoperi Uğur Çiftçi’yi listenin en üstüne yazdı.

Trabzonspor kurmaylarının özellikle Gençlerbirliği’nden Uğur Çiftçi için ısrarlı olduğu öne sürülürken Ankara kulübünün kapısını çaldığı belirtildi.

Bordo mavili ekipte Musa Nizam ve İshak Doğan’ın inişli çıkışlı performansları nedeniyle Trabzonspor, Gençlerbirliği takımının  genç sol bek oyuncusu Uğur Çiftçi'yi gündeme aldı.

Sezon başında Musa Nizam ve İshak transfer edilmeden önce Trabzonspor ısrarla Uğur Çiftçi’yi transfer etmek istemiş ancak Ankara temsilcisinin başkanı İlhan Cavcav  bu transfere onay vermemişti.

Stoper mevkiinde de oynayabilen 22 yaşında ki Uğur bu sezon 9 lig bir de Türkiye kupası maçında forma giydi.  2 gol atan genç oyuncu iki de asist yaptı . 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor