Trabzonspor'da Turgay harekatı

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor, bir yandan da yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bursasporlu Turgay Bahadır ile büyük oranda anlaştığı iddia edilen bordo-mavili kulübün sezonun bitmesiyle birlikte Bursaspor

Trabzonspor'da Turgay harekatı

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor, bir yandan da yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

 

Bursasporlu Turgay Bahadır ile büyük oranda anlaştığı iddia edilen bordo-mavili kulübün sezonun bitmesiyle birlikte Bursaspor ile masaya oturmaya hazırlanıyor.

 

Yeni sezon da 3 kulvarda yarışacak olan Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi verirken diğer taraftan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Turgay Bahadır ile büyük oranda anlaştığı iddia edilen Trabzonspor'un sezonun sona ermesiyle birlikte bu oyuncuyu kadrosuna katmak için görüşmelere başlayacak.

 

Ligin ikinci yarısında Yeşil-Beyazlı takımda Ertuğrul Sağlam tarafından çok fazla şans verilmeyen tecrübeli golcü, Trabzonspor'da oynamak istediğini Bordo-Mavili yöneticilere ilettiği ve bunun üzerine bir araya gelen taraflar her konuda anlaştığı iddia edildi.

 

Bursaspor'da 1 yıl daha sözleşmesi olan Turgay'ın yeni sezonda Trabzonspor'da oynayabilmesi için Bursaspor'un onayını alması gerekecek.

Trabzonspor yönetimi ise bu transfere sıcak bakarken, şampiyonluk yarışının devam etmesi üzerine transfer görüşmelerini sezon sonuna bırakmanın daha etik olacağı düşüncesiyle Bursaspor ile sezon sonu masaya oturacak.

 

Karadeniz Temsilcisi Trabzonspor Borsa'da rahat bir nefes olmasının ardından ekonomik olarak güçlenen Bordo-mavili kulüp gelecek sezon için ciddi transferler yaparak 3 kulvarda en iyi şekilde yarışmanın planlarını yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor