Trabzonspor’da transferde sıcak gelişme!

Gelecek sezon için yeniden yapılanmaya giden Trabzonspor’da bir çok futbolcuyla görüşme gerçekleştirildi.Haber61 spor servisinin edindiği bilgiye göre; Özellikle yabancı futbolcu transferi için ince eleyip sıkı dokuyan bordo mavili ekip kaliteli isimleri

Trabzonspor’da transferde sıcak gelişme!

Gelecek sezon için yeniden yapılanmaya giden Trabzonspor’da bir çok futbolcuyla görüşme gerçekleştirildi.

Haber61 spor servisinin edindiği bilgiye göre; Özellikle yabancı futbolcu transferi için ince eleyip sıkı dokuyan bordo mavili ekip kaliteli isimleri kadroya katmanın hesabını yapıyor. Bu çerçevede  uzun süre yapılan görüşmelerin ardından Trabzonspor , Liverpool’da forma giyen Kolo Toure, Rubin Kazan’dan serbest kalan Bibras Nathko ve Milan’da oynadıktan sonra bonservisini alan Urby Emannuelson ile büyük oranda anlaşmaya vardı.

Bordo mavili takımın bir aksilik çıkmadığı takdirde 3  yıldız futbolcunun transferini de kısa süre içerisinde açıklayacacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor