Trabzonspor'da transfer arayışı

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, devre arasında takımı güçlendirmek için transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi.Bordo - mavililerin devre arasında en az 3 takviye yapması bekleniyor.Trabzonspor'da kadro derinliği oluşturması için transfer edile

Trabzonspor'da transfer arayışı

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, devre arasında takımı güçlendirmek için transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Bordo - mavililerin devre arasında en az 3 takviye yapması bekleniyor.

Trabzonspor'da kadro derinliği oluşturması için transfer edilen bazı futbolcuların beklenen performansı sergileyememesi nedeniyle yönetim, teknik heyetle koordineli olarak yurt dışında transfer arayışlarına başladı.

Genel Sekreter Hasan Yener, Trabzonspor'da transfer çalışmalarının her zaman sürdüğünü ifade ederek, "Kadromuzu güçlendirmek istiyoruz. Bunun için de her zaman olduğu gibi transfer arayışlarımız sürüyor.

Ancak şu anda önceliğimiz tabi ki bu değil. Önceliğimiz hem ligde, hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlar almak. Ardından ise hedeflerimize ulaşmak adına kaliteli futbolcuları takıma kazandırmayı planlıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor