Trabzonspor'da teknik adam karmaşası!

Trabzonspor’da Hami Mandıralı belirsizliği devam ediyor.Trabzonspor gelecek sezonun planlamalarını yapmaya devam ederken teknik sorumlu Hami Mandıralı’nın takımın başında kalıp kalmayacağı da belirsizliğini koruyor.Haber61.net’in edindiği bilgilere göre; 

Trabzonspor'da teknik adam karmaşası!

Trabzonspor’da Hami Mandıralı belirsizliği devam ediyor.

Trabzonspor gelecek sezonun planlamalarını yapmaya devam ederken teknik sorumlu Hami Mandıralı’nın takımın başında kalıp kalmayacağı da belirsizliğini koruyor.

Haber61.net’in edindiği bilgilere göre;  Basında çıkan Mandıralı ile yolların ayrıldığı şeklindeki haberler şu an itibariyle gerçeği yansıtmıyor. Trabzonsporlu yetkililerden edinilen bilgilere göre Mandıralı ile yollar ayrılmazken bu konunun  şu anda görüşülmediği kaydedildi. Gelecek sezon hazırlıklarının sürdüğü bu dönemde teknik direktör konusunda kesin kararın yarın yapılacak divan genel kurulunun ardından Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da katılacağı toplantıda verileceği belirtildi.

Öte yandan Trabzonspor’un Rumen teknik adam Lucescu ile de temas kurduğu ve ön görüşme yaptığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor