Trabzonspor'da teknik adam çelişkisi

Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın takımın başına getirileceği haberleri gündemdeki yerini koruyor. Ersun Yanal dün yaptığı bir açıklama ile kendisine teklif geldiğini doğrularken Trabzonspor yönetimin iddiaları yalanlaması kafaları karıştırdı.İbrahim Hacıosma

Trabzonspor'da teknik adam çelişkisi

Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın takımın başına getirileceği haberleri gündemdeki yerini koruyor. Ersun Yanal dün yaptığı bir açıklama ile kendisine teklif geldiğini doğrularken Trabzonspor yönetimin iddiaları yalanlaması kafaları karıştırdı.

İbrahim Hacıosmanoğlu’da Lokeren maçından sonra stadyum önünde sohbet ettiği taraftarlara, ''Bu iddialar tamamen gerçek dışı'' ifadesini kullandı. Oyuncuların da teknik direktör konusundaki dedikoduların bir an önce sona ermesini istediği belirtildi.

HACIOSMANOĞLU OTELE UĞRAMADAN TÜRKİYE'YE DÖNDÜ

Bu arada Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, önceki gece geldiği Belçika'da Brüksel’de kaldı, bordo mavili ekibin kamp yaptığı Gent kentindeki otele maç öncesi uğramadı. Başkan Hacıosmanoğlu, maçtan sonra da direk olarak havaalanına geçerek gece yarısı Türkiye’ye döndü. Başkan Hacıosmanoğlu'nun bu tavrının önceki gün basın toplantısında sarf ettiği sözler nedeniyle teknik direktör Halilhodzic'e tepki olarak yorumlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor