Trabzonspor'da teklifler değerlendiriliyor!

Adrian, Henrique, Janko ve Jebrin ile yollarını ayırarak yabancı sayısını altıya indiren Trabzonspor, Colman’ın yanı sıra Celustka, Bamba ve Malouda ile de yollarını ayırmak için görüşmeler yapıyor.Geçtiğimiz sezon İngiltere’de Sunderland’ da kiralık olar

Trabzonspor'da teklifler değerlendiriliyor!

Adrian, Henrique, Janko ve Jebrin ile yollarını ayırarak yabancı sayısını altıya indiren Trabzonspor, Colman’ın yanı sıra Celustka, Bamba ve Malouda ile de yollarını ayırmak için görüşmeler yapıyor.

Geçtiğimiz sezon İngiltere’de Sunderland’ da kiralık olarak forma giyen Celustka’ya yine aynı ligden kiralama teklifi geldiği, yönetimin de bu konuda görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi.

Bamba için ise gelen tekliflerin şu an için yeterli görülmediği ve uygun bir bonservis bedeli önerilmesi durumunda bu futbolcunun da satılacağı ifade edildi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler