Trabzonspor'da tek yol galibiyet!

Trabzonspor, yarın sahasında konuk edeceği Fenerbahçe’yi mağlup ederek, şampiyonluk parolası ile başladığı sezonda moral bulmak istiyor.Spor Toto Süper Ligi’nin 2'nci haftasında yarın akşam ligin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe’yi konuk edecek olan bordo ma

Trabzonspor'da tek yol galibiyet!

Trabzonspor, yarın sahasında konuk edeceği Fenerbahçe’yi mağlup ederek, şampiyonluk parolası ile başladığı sezonda moral bulmak istiyor.

Spor Toto Süper Ligi’nin 2'nci haftasında yarın akşam ligin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe’yi konuk edecek olan bordo mavililerde Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Özer Hurmacı ve Deniz Yılmaz’ın sakatlıkları devam ederken, Bosingwa ve Cardozo’nun durumu ise belirsizliğini koruyor.

Fenerbahçe ile oynadığı son 10 maçta galip gelemeyen Trabzonspor, eksiklerine rağmen bu maçı kazanarak hem rakibi karşısındaki kötü gidişine son vermek istiyor, hem de şampiyonluk parolası ile başladığı sezonda moral bulmaya amaçlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor