Trabzonspor'da tek hedef Beşiktaş

Ziraat Türkiye kupası B Ggrubu ilk maçında deplasmanda Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalan  Trabzonspor'da gözler ligde oynanacak Beşiktaş mücadelesine çevrildi.Teknik direktör Ersun Yanal, Gençlerbirliği karşısında aldıkları galibiyetle zirveye bir adım

Trabzonspor'da tek hedef Beşiktaş

Ziraat Türkiye kupası B Ggrubu ilk maçında deplasmanda Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalan  Trabzonspor'da gözler ligde oynanacak Beşiktaş mücadelesine çevrildi.

Teknik direktör Ersun Yanal, Gençlerbirliği karşısında aldıkları galibiyetle zirveye bir adım daha yaklaştıklarını söylemişti. Ersun Yanal, oyuncularını özel olarak bu mücadeleye hazırlıyor.

Ersun Yanal, “Puan farkının açılacağı ya da kapanacağı maçlardan biri. Puan farkını sezon sonuna kadar kapatmak niyetindeyiz. Her maçımızı da bu şekilde değerlendiriyoruz. Futbol üç ihtimalli bir oyun. Sonuçta güçlü bir rakiple oynayacağız ama bizim her maçı kazanmak için oynayacağımızı herkes biliyor” diye açıklamalarda bulunmuştu.

Ersun Yanal’ın tek hedefi Beşiktaş’ı yenerek, üst sıralara tırmanmak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor