Trabzonspor’da sorun ne?

Trabzonspor’da teknik direktörlüğe Ersun Yanal’ın gelmesinin ardından başlayan yükselişin bir anda tepe taklak olması huzurları kaçırdı.Bordo mavili ekipte son 3 maçtır oynanan kötü futbol akıllarda soru işaretleri bıraktı. Yönetimin ve teknik ekibin canı

Trabzonspor’da sorun ne?

Trabzonspor’da teknik direktörlüğe Ersun Yanal’ın gelmesinin ardından başlayan yükselişin bir anda tepe taklak olması huzurları kaçırdı.

Bordo mavili ekipte son 3 maçtır oynanan kötü futbol akıllarda soru işaretleri bıraktı. Yönetimin ve teknik ekibin canını sıkan tablo karşısında sorunun ilk tanısı olarak takımda uyumsuzluk olarak belirlendi.

Teknik direktör Ersun Yanal’ın da takımda uyum problemi olmasından dertli olduğu kaydedilirken yönetime bu sorunun bir önce çözüleceği ve ara transfer döneminde yapılacak hamlelerle bordo mavili ekibin istikrar yakalayacağını bildirdiği öğrenildi.

Özel Haber: Tuncay Lakot/Haber61 Spor Servisi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor