Trabzonspor'da şok eden rakam

Trabzonspor ligde oynadığı son 14 maçta sadece Fenerbahçe maçında gol yemezken diğer 13 maçta da kalesinde gol gördü. 1 maç daha kaybederse lig tarihinin 300. mağlubiyetini almış olacak bordo-mavililerde en büyük sıkıntı ise defansın tam anlamıyla rayına

Trabzonspor'da şok eden rakam

Trabzonspor ligde oynadığı son 14 maçta sadece Fenerbahçe maçında gol yemezken diğer 13 maçta da kalesinde gol gördü. 1 maç daha kaybederse lig tarihinin 300. mağlubiyetini almış olacak bordo-mavililerde en büyük sıkıntı ise defansın tam anlamıyla rayına oturmaması.

Geride kalan 24 haftada Trabzonspor'da Onur 4, Fatih 10 Hakan 8, İbrahim ise 2 maçta forma giydi. Sadece 4 farklı isim denendi.

Trabzonspor stoperde; Medjani, Aykut, Papadapoulos, Yumlu, Uğur, Belkalem, Mustafa Akbaş ve Bosingwa olmak üzere 8 farklı isim kullanıldı.

Sağ bekte; Bosingwa, Zeki, Salih ve Fatih olmak üzere 4, sol bekte ise Aykut, Mustafa Akbaş, İshak, Musa, Constant ve Yusuf olmak üzere 6 farklı isim kullanıldı.

Trabzonspor geride kalan 24 maçta ligde kaleci ile birlikte 5 kişilik defans bloğunda; 22 farklı isim kullanmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler