Trabzonspor'da soğuk idman!

İkinci yarı hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından bu akşam yaptığı antrenmanla devam eden Trabzonspor'a minik futbolcular destek verdi. Gloria Resort Otel'in futbol sahasında yapılan akşam antremanına Manavgat Trabzonspor Futbol Okulu'nun minik futbolcul

Trabzonspor'da soğuk idman!

İkinci yarı hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından bu akşam yaptığı antrenmanla devam eden Trabzonspor'a minik futbolcular destek verdi. Gloria Resort Otel'in futbol sahasında yapılan akşam antremanına Manavgat Trabzonspor Futbol Okulu'nun minik futbolcuları geldi.

Trabzonspor'un sabah yapılması planlanan antrenmanın iptal olduğundan haberi olmayan minik futbolcular, Trabzonsporlu futbolcuları yaklaşık 8 saat Belek'de bekledi. Büyük bir heyecanla Trabzonsporlu futbolcuları bekleyen minikler, antrenman öncesinde futbolcuların yanlarına gelmesini bekledi. Ancak Bordo-mavili futbolcular, gelir gelmez çalışmaya başladı. Havaların gündüz sıcak olmasından dolayı şortlarla ve formalarla Trabzonsporlu futbolcuları bekleyen minikler, akşam saatlerinde soğuyan havada Trabzonsporlu futbolcularla fotoğraf çekilebilmek için 1.5 saat daha beklemek zorunda kaldı.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından yarı alanda çift kale maç yaptı.

Antrenmanı izlerken üşüyen minik futbolcuları ise Yattara'nın sıcak ilgisi ısıttı. Antrenman anında her fırsatta minik futbolcularla ilgilenen Gineli yıldız, minik futbolcuların gönlünü aldı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana sakatlıkları bulunan Serkan Balcı ve Ferhat Çökmüş ile Hacettepespor'a transfer olan Adnan Güngör katılmadı.

Genç futbolcu Ergin Keleş ise takımdan ayrı olarak kanatlardan gelen ortalara gol vuruşu çalışması yaptı. Bordo-mavili ekibin çalışmasını Trabzonspor Futbol Koordinatörü Özkan Sümer de izledi. Antrenmanın ardından başta Yattara olmak üzere bazı Trabzonsporlu futbolcular, minik futbolcuların yanına gitti ve onlarla fotoğraf çektirip, imza dağıttı. Trabzonspor, yarın Antalya Cup-2 turnuvasının üçüncülük mücadelesinde Antalyaspor ile saat 21.15'de karşılaşacak. Mardan Sport Center'da oynanacak karşılaşmada

Ersun Yanal'ın genç isimlere şans vereceği öğrenildi. Yanal'ın bu maçta forma giymesi beklenen Burundili futbolcu Faty Papy'e lisans çıkarmama kararı aldıkları için şans vermeyeceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor