Trabzonspor'da sıra onlara geldi!

Teknik direktör Vahid Halilhodzic'in raporu doğrultusunda yeniden bir yapılanmaya giden Trabzonspor, elindeki yabancı oyuncuları bir bir çıkarmaya devam ediyor.Adrian ve Henrique gibi takımı sırtlayan iki oyuncusuyla yollarını ayıran bordo-mavililer, ilk

Trabzonspor'da sıra onlara geldi!

Teknik direktör Vahid Halilhodzic'in raporu doğrultusunda yeniden bir yapılanmaya giden Trabzonspor, elindeki yabancı oyuncuları bir bir çıkarmaya devam ediyor.

Adrian ve Henrique gibi takımı sırtlayan iki oyuncusuyla yollarını ayıran bordo-mavililer, ilk olarak Colman ve diğer yabancı oyunculara gelecek olan teklifleri değerlendirerek, elinden çıkarmanın planlarını yapıyor. 

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun üstüne basarak söylediği 'Gelecek sezon şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olacağız' sözü üzerine hareket eden Karadeniz ekibi, yeniden yapılanma parolasıyla çıktığı yeni sezonda teknik direktör Vahid Halilhodzic'in vermiş olduğu rapor doğrultusunda elindeki yabancı oyuncuları bir bir çıkarmaya başladı.

Boşnak çalıştırıcının, Bosingwa ve Bourceanu dışında diğer yabancıların gönderilebileceğinin raporunu vermesi üzerine hareket eden Karadeniz ekibi, Colman, Sol Bamba, Ondrej Celustka, Torric Jebric ve Marc Janko’yu kısa süre içinde göndererek maddi gelir elde etmeyi planlıyor. Adrian ve Henrique'den 7 milyon 200 bin Euro kazanan Trabzonspor, kadrosunda bulunan diğer yabancıları da bonservisyeriyle birlikte göndererek gelir elde etmeyi amaçlıyor.

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Colman, Sol Bamba ve Celustka'ya gelen teklifleri değerlendiren Trabzonspor, Colman'ı iyi bir rakama Arap kulüplerine satmayı amaçlarken, bu konudaki transfer çalışmaları ise titizlikle sürdürülüyor. Türkiye'den ve yurt dışından da teklif gelmesi üzerine kafası karışan Arjantinli oyuncunun biraz zaman istediği öğrenildi. Bordo-mavili yönetim ise bu süre zarfında Colman'ı isteyen kulüplerle pazarlıklarını sürdürmeye devam ediyor.

Sol Bamba ve Celustka'ya ise İngiliz kulüplerinden talip olmasına karşın, Karadeniz ekibi bu iki oyuncunun transferi noktasında somut adım atamıyor. İki oyuncuya da iyi teklifler olmasına rağmen, bordo-mavili yönetimin istediği rakamları vermeye yanışmayan İngiliz kulüpleriyle pazarlıklar devam ediyor. Bordo-mavili kulübün transferinde zorlandığı isimlerin başında ise Janko geliyor.

Yıllık 1 milyon 600 bin Euro kazanan oyuncunun, bordo-mavili kulüpten aldığı ücreti hiçbir kulüpten alamaması nedeniyle takımdan ayrılmak istememesi Trabzonspor'u zorlamaya devam ediyor. Trabzonspor'da, takımdan ayrılmak istediğini iletmesine rağmen Malouda konusunda herhangi bir gelişme yaşanmıyor. Bordo-mavili kulüple 1 senelik kontratı bulunan oyuncunun ayrılması halinde bonservisi kendisine verilecek. Böylece Trabzonspor, Malouda'nın yıllık kazancı olan 2 milyon 500 bin Euro'dan kurtulmuş olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor