Trabzonspor'da sıkıntı orta sahada

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, takımın orta sahada yaşadığı sıkıntıyı gidermeye çalışıyor.Takımın iskeletini oluşturan en önemli bölgeden biri olan orta sahada bir türlü ideal oyuncu yapısını yerleştiremeyen Boşnak çalıştırıcı, orta sahad

Trabzonspor'da sıkıntı orta sahada


Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, takımın orta sahada yaşadığı sıkıntıyı gidermeye çalışıyor.

Takımın iskeletini oluşturan en önemli bölgeden biri olan orta sahada bir türlü ideal oyuncu yapısını yerleştiremeyen Boşnak çalıştırıcı, orta sahada görev yapan oyuncularla özel bir görüşme yaptı. Takımın yeteri kadar pas yapamadığını dile getiren Halilhodzic, bu bölgede görev yapan oyuncuların daha dikkatli olmasını istedi.

Orta sahada topa daha çok sahip olan takım olmaları gerektiğinin altını çizen tecrübeli teknik adamın; Mehmet Ekici, Soner Aydoğdu, Fatih Atik, Kevin Constant, Sefa Yılmaz, Yusuf Erdoğan ve Salih Dursun ile görüşmeler yaptığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor