Trabzonspor'da Sıcak Saatler

Transferin bitimine iki gün kala forvet konusunda işi hızlandıran bordo - mavililer, ilk olarak Ersen Martin ile yollarını ayırdı. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, golcü oyuncularını İspanya'nın Recreativo Huelva kulübüne verdiklerini açıkladı. Karadeniz ekibini

Trabzonspor'da Sıcak Saatler

Transferin bitimine iki gün kala forvet konusunda işi hızlandıran bordo - mavililer, ilk olarak Ersen Martin ile yollarını ayırdı. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, golcü oyuncularını İspanya'nın Recreativo Huelva kulübüne verdiklerini açıkladı. Karadeniz ekibinin bu transferden bir milyon dolar alacağı kaydedildi.

Forvet arayışında Fatih Tekke'nin kiralanmasından somut bir sonuç çıkaramayan Trabzonspor, İsveçli Rada Prica için Danimarka'nın Aalborg kulübüyle temaslarını yoğunlaştırdı.

Nobre'ye talip olan, ancak Beşiktaş'tan "Satmıyoruz" mesajı olan bordo - mavililerin, Prica olmazsa Mehmet Yıldız'ı transfer edeceği öğrenildi. Sivasspor ile de bu oyuncu konusunda pazarlık halinde olan Trabzonspor kararını yarına kadar verecek.

Bu arada kadro dışı kalan Çek oyuncu Tomas Jun'un da herhangi kulübe transferinin gerçekleşmemesi halinde affedilerek takımla birlikte idmanlara başlayacağı öğrenildi.

Milliyet

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler