Trabzonspor'da sedace o şut çekmedi!

Trabzonspor sahasında Legia Varşova karşısında 1-0 kaybederken istatistiklerde öne çıktı.Trabzonspor maç boyunca 26 şut çekip 8 kez kaleyi bulurken bu sezon en çok şut çektiği maçını oynadı.Trabzonspor 9 gol pozisyonuna girmesine rağmen gol atmayı başaram

Trabzonspor'da sedace o şut çekmedi!

Trabzonspor sahasında Legia Varşova karşısında 1-0 kaybederken istatistiklerde öne çıktı.

Trabzonspor maç boyunca 26 şut çekip 8 kez kaleyi bulurken bu sezon en çok şut çektiği maçını oynadı.

Trabzonspor 9 gol pozisyonuna girmesine rağmen gol atmayı başaramadı. Trabzonspor en çok orta yaptığı (38) kez en çok isabetli orta yaptığı (12) maçını oynadı.

SADECE KALECİLER VE BELKALEM ŞUT ÇEKMEDİ

Trabzonspor sahasında Legia Varşova’ya 1-0 kaybederken 26 kez kaleyi denedi. Kaleciler Onur ve Fatih dışındagörev yapan isimlerden sadece stoper Belkalem kaleye şut çekmedi. Diğer tüm oyuncular golü denedi ancak filelere havalandıramadı. Cardozo 4, Constant, Yatabare, Medjani, Mehmet ve Waris 3’er, Sefa ve Bosingwa 2’şer, Musa, Papadopoulos, Fatih Atik 1’er şut çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor