Trabzonspor'da seçim şart!

Hayrettin Hacısalihoğlu, ‘ SANDIK, tartışmaları asgariye indirecek, kulübü huzura kavuşturacak, konuya çözüm getirecek tek yoldur” dedi.‘Kandırılmış Hissi Var’2010-2011 sezonunda Trabzonspor’un rakipleriyle 9 puan önde iken yönetimde yaşanan anlaşmazlıkla

Trabzonspor'da seçim şart!

Hayrettin Hacısalihoğlu, ‘ SANDIK, tartışmaları asgariye indirecek, kulübü huzura kavuşturacak, konuya çözüm getirecek tek yoldur” dedi.

‘Kandırılmış Hissi Var’

2010-2011 sezonunda Trabzonspor’un rakipleriyle 9 puan önde iken yönetimde yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle istifa eden eski Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu kulübün bugün geldiği noktayı değerlendirdi. Hacısalihoğlu büyük bir çoğunluğun yönetimden memnun olmadığını belirterek “ Camia genel olarak; seçim öncesi söylenenlerle, icraatlar farklı olduğu için kendini kandırılmış hissediyor. Kupayla ilgili iddialı vaat ve söylemlerin yerine getirilememesini hazmedemiyor, gidişattan hiç mutlu ve gelecek için hiç umutlu değil” dedi.

‘Camia Büyük Zarar Görüyor’

Hacısalihoğlu “ Yönetim gibi camia da paramparça olmuş. Böyle bir ortamda camianın değerlerinin dışlanmasını kabullenemiyor. Popülist transferlerin kulübe maddi zarar vermesi bir yana, takım içindeki dengeleri bozduğunu ve bunun ileride onarılması güç sorunlar yaşatacağını düşünüyor. Tüm spor camiası ile oluşturulan gerginliğin bir yararı olmadığını ve bu durumun camiaya büyük zararlar verdiğini, üstelik Trabzonspor’u antipatik hale getirdiğini hissediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor