Trabzonspor'da savaş çıktı!

Trabzonspor'da futbolcular yeni teknik direktörün gelmesiyle birlikte çalışmalarda güçlerini maksimum seviyeye çıkarıyor.Her mevkide alternatifli bir kadroya sahip olan Trabzonspor'da Vahid Halilhodzic'in  hışmına uğrayan isimler üzerlerindeki ölü toprağı

Trabzonspor'da savaş çıktı!

Trabzonspor'da futbolcular yeni teknik direktörün gelmesiyle birlikte çalışmalarda güçlerini maksimum seviyeye çıkarıyor.

Her mevkide alternatifli bir kadroya sahip olan Trabzonspor'da Vahid Halilhodzic'in  hışmına uğrayan isimler üzerlerindeki ölü toprağını atıp 11'de kendilerine yer bulabilmek için tüm güçlerini ortaya koyuyor.

Savunmanın göbeğinde Belkalem, Papadopoulos, Mustafa Akbaş ve Aykut Demir'in verdiği mücadeleye Medjani'ninde katılması bekleniyor. Sol kenarda ise Musa Nizam, İshak Doğan kıyasıya bir rekabet içerisinde. Orta alanda Özer Hurmacıi Mehmöet Ekici ve Yusuf Erdoğan'ın yeri garanti gibi.

Üçlünün yanında yer almak için Constant, Waris ,Fatih Atik, Salih Dursun, Serdar Gürler, Sefa Yılmaz, Ferhat Yazgan her şeylerini ortaya koyuyor.Ersun Yanal'ın hiç kuşkusuz  ofansif bir oyun tarzını belirlemesi ileride  Cardozo ve Yatabare'nin forvet hattındaki yerini tam manasıyla garantiliyor. Garanti olan iki isim ise Bosingwa ve kaleci Fatih Öztürk.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor