Trabzonspor’da sakatlık krizi

Trabzonspor’da Ziraat Türkiye Kupasında Sivasspor karşısında sol ayağına aldığı darbe ile sakatlanan Yusuf Erdoğan bilmecesi sürüyor.Trabzonspor’un başarılı oyuncusu Yusuf Erdoğan da sakatlık bilmecesi devam ediyor.Kupa da oynanan Sivasspor maçında sol ay

Trabzonspor’da sakatlık krizi

Trabzonspor’da Ziraat Türkiye Kupasında Sivasspor karşısında sol ayağına aldığı darbe ile sakatlanan Yusuf Erdoğan bilmecesi sürüyor.

Trabzonspor’un başarılı oyuncusu Yusuf Erdoğan da sakatlık bilmecesi devam ediyor.Kupa da oynanan Sivasspor maçında sol ayağına aldığı darbe sonucu sakatlanan ve ligde Başakşehir ve Kasımpaşaspor,Karabükspor  Uefa Avrupa Ligin de Napoli karşısında forma giymeyen oyuncuyla ilgili sağlık heyetinden net bir açıklama yapılmaması ve oyuncunun kaç hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanmazken oyuncuda mı yoksa sağlık heyetinde mi bir sorun olduğunu gündeme getirdi. Çalışmalarını salonda sürdüren oyuncunun ne zaman sahalara döneceği belirsizliğini korurken oyuncu hakkında detaylı  açıklamanın da ne zaman yapılacağı merakla bekleniyor.

Haber 61.Net / Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler