Trabzonspor'da sahte rapor isyanı!

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney çarpıcı açıklamalar yaptı.  Güney, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın bazı mental sorunlar nedeniyle takımdan ayrıldığını dile getirdi ve kadro dışı kalan oyunculara yüklendi. Güney şunları söyledi: "Kadro dışı

Trabzonspor'da sahte rapor isyanı!

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney çarpıcı açıklamalar yaptı.  Güney, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın bazı mental sorunlar nedeniyle takımdan ayrıldığını dile getirdi ve kadro dışı kalan oyunculara yüklendi. Güney şunları söyledi: "Kadro dışı kaldığı halde parasını alıyor. Evine ekmek götürüyor. Fakat gidip rapor alıyor. Bana rapor geliyor ve bu rapor tamamıyla sahte. Biz ona şu yan sahada çalışacaksın diyoruz. Çalışmıyor ve o süre içerisinde 2 trilyon, 3 trilyon parasını almaya devam ediyor."

'Uzun vadeli bir hoca'
Genel sekreter Güney, gelecek senenin de planlamasını yapabilecekleri bir teknik adamı takım başına getirmeyi amaçladıklarını belirterek, "İsim veremem. Ama kriterimiz belli. Netleşmiş bir isim yok. Biz de uzun vadeli çalışabilecek bir teknik direktör arayışı içerisindeyiz. En kısa zamanda bu sorunu çözeceğiz. Gelecek hoca takımı toparlayacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor