Trabzonspor'da sadece iki yabancı...

Trabzonspor’da gelecek sezonun kadro yapılandırma çalışmaları devam ederken eldeki yabancıların geleceği hakkında neler olacağı merak konusu oldu.Bordo mavili ekipte şu ana kadar yanlızca Adrian’ın takımdan gönderilmesi ancak gönderilmek istenen yabancıla

Trabzonspor'da sadece iki yabancı...

Trabzonspor’da gelecek sezonun kadro yapılandırma çalışmaları devam ederken eldeki yabancıların geleceği hakkında neler olacağı merak konusu oldu.

Bordo mavili ekipte şu ana kadar yanlızca Adrian’ın takımdan gönderilmesi ancak gönderilmek istenen yabancıların elden çıkarılamaması sıkıntı yaratırken yeni teknik direktör olması beklenen Vahid Halilhodzic’in yalnızca iki yabancıyı kadrosunda görmek istediği öğrenildi.

Cezayir – Romanya maçında yakından takip ettiği Trabzonspor’un Rumen futbolcusu Bourceanu’yu çok beğendiği belirtilen  Halilhodzic bu  futbolcunun takımda tutulmasını istedi.

Boşnak hocanın Bourcenau’dan sonra  takımın tecrübeli yıldızı Bosingwa’nın da takımda kalmasını çok istediği ve bu iki isim haricindeki  tüm yabancı futbolcuların gönderilebileceğini raporuna yazdığı bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor