Trabzonspor'da sadece iki kişi!

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da yaptığı kampla sürdüren Trabzonspor’da Köln maçının şoku yaşanıyor.Oynanan ilk karşılaşmada Özbek Temsilcisi ile 2-2 berabere kalan Bordo mavili ekip, Köln karşılaşmasında da varlık gösteremedi ve karşılaşma 2-0’lık

Trabzonspor'da sadece iki kişi!

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da yaptığı kampla sürdüren Trabzonspor’da Köln maçının şoku yaşanıyor.

Oynanan ilk karşılaşmada Özbek Temsilcisi ile 2-2 berabere kalan Bordo mavili ekip, Köln karşılaşmasında da varlık gösteremedi ve karşılaşma 2-0’lık mağlubiyetle sona erdi.

Bu karşılaşmanın ilk yarısında adeta dökülen takım Köln’ün iki golüne engel olamazken ikinci yarıda çoğu oyuncunun değişmesi ile biraz toparlandı ama yinede mağlubiyetten kurtulamadı. Karşılaşmada öne çıkan iki isim vardı. Bu isimler ilk yarıdaki kadroda yer alan Özer Hurmacı ile ikinci yarıdaki kadroda yer alan Yusuf Erdoğan.

Kadroda en çok direnç gösteren Özer neredeyse bütün pozisyonların içinde yer aldı. Yusuf ise ikinci yarıda oyuna girdi. Trabzonspor’un nadir gelişen ancak sonuca ulaşmayan ataklarında Yusuf’un çabaları ön plandaydı.    

sponsor.20140722122145.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor