Trabzonspor'da Restleşme

Trabzonspor aldığı başarısız sonuçlarla bırakın şampiyon olmayı Avrupa Kupalarına katılmayı bile riske atmışken Yönetim Genel Kuruldan kaçmak için tüm yolları deniyor.Yönetim Kurulu içerisinde yaşanan istifalar, görevi bırakmalar ve görüş ayrılıklarının h

Trabzonspor'da Restleşme

Trabzonspor aldığı başarısız sonuçlarla bırakın şampiyon olmayı Avrupa Kupalarına katılmayı bile riske atmışken Yönetim Genel Kuruldan kaçmak için tüm yolları deniyor.

Yönetim Kurulu içerisinde yaşanan istifalar, görevi bırakmalar ve görüş ayrılıklarının had safhaya ulaştığı bir dönemde Trabzonspor yönetiminin Genel Kurul'dan kaçmak için neden bu kadar ısrarcı davrandığına ise anlam verilemiyor.

Trabzonspor'da 25-26 Mayıs 2013 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurulun mahkeme kararı ile iptalinin ardından Geçtiğimiz Aralık 2014 tarihinde Genel Kurula gitmesi gereken Trabzonspor yönetimi görevde kalmak için süteyi uzatmak yolunu tercih etmiş ve Yargıtay'a temyiz başvurusunda bulunmuştu.

Yargıtay'dan bu güne kadar herhangi bir karar gelmemesini fırsat bilen Trabzonspor yönetimi ise Gerek içinde bulunduğu ekonomik çıkmaz ve gerekse sahadaki başarısız sonuçlarla Avrupa Kupalarına katılmayı bile riske sokmuşken görevde kalmak için her yolu deniyor.

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Genel Sekreter Köksal Güney bugün yaptığı açıklama ile Trabzonspor yönetiminde kalmak için her yolu deneyeceklerinin sinyalini bir kez daha verdi.

Trabzonspor camiasında Genel Kurul olması için sezon sonu beklenirken, diğer taraftan ise Yargıtay'ın verecek olduğu kararda merakla beklenmeye başladı. Sezon sonu seçimli Genel Kurul yapılacağı yönünde ortaya atılan iddialara ise kulüp genel sekreteri Köksal Güney açıklık getirdi. Güney, Yönetimin Kurulu'nun gündeminde seçimli bir Genel Kurul'un bulunmadığını belirterek "Yargıtay kararını hemen de verebilir. Zamana da bırakabilir ama Yönetim Kurulumuzun gündeminde sezon sonu seçimli bir Genel Kurul yok. Böyle bir düşüncemiz olmadı" ifadesini kullandı.

Güney açıklamasında camianın bu denli Genel Kurul isteklerine ise "Bu şekilde bir tavsiye yok" şeklinde ilginç bir cevap vererek şunları söyledi "Kurullar ile yaptığımız toplantılarda sezon sonu kongre yapılması yönünde tavsiyelerde bulunulduğu haberleri gerçeği yansıtmamaktadır"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor