Trabzonspor'da prim sevinci

Trabzonspor yönetim kurulunun düzenlemiş olduğu prim sistemi sonucu futbolcuların yüzü gülecek. Her 4 maçta bir verilecek olan primlerde futbolcular ilk 4 haftada topladıkları 10 puanla adam başı 20 bin YTL'ye yakın bir miktarda prim almaya hak kazandılar

Trabzonspor'da prim sevinci

Trabzonspor yönetim kurulunun düzenlemiş olduğu prim sistemi sonucu futbolcuların yüzü gülecek. Her 4 maçta bir verilecek olan primlerde futbolcular ilk 4 haftada topladıkları 10 puanla adam başı 20 bin YTL'ye yakın bir miktarda prim almaya hak kazandılar. 

Futbolcular ilk 4 haftada 12 puan toplasalardı adam başı 24 bin YTL alacaklardı. Öte yandan kaleci Tony Sylva'nın lisansının Pazartesi günü kulübe ulaşacağı ve tecrübeli kalecinin Fortis Türkiye Kupası'nda oynanacak olan Karabükspor maçında kaleye geçebileceği kaydedildi.

Bunun yanı sıra sakatlığı süren Yattara'nın da Karabükspor maçında oynayabileceği gelen haberler arasında...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler