Trabzonspor'da Prica Transferi

Trabzonspor transferin son gününde Huelva'ya verdiği Ersen'in yerine Aalborg'dan golcü Rado Prica'yı transfer etti500 bin Euro da kâr...Transfer sezonun bitmesine saatler kala Trabzonspor'da sıcak saatler yaşandı... ispanya'nın ünlü takımlarından Recreati

Trabzonspor'da  Prica Transferi


Trabzonspor transferin son gününde Huelva'ya verdiği Ersen'in yerine Aalborg'dan golcü Rado Prica'yı transfer etti

500 bin Euro da kâr...
Transfer sezonun bitmesine saatler kala Trabzonspor'da sıcak saatler yaşandı... ispanya'nın ünlü takımlarından Recreativo Huelva takımı daha önce kadrolarına katmak istedikleri Ersen Martin için Bordo-Mavili takımın kapısını bir kez daha çaldı. ispanyol yöneticilerle sıkı bir pazarlık sürecine giren Trabzonsporlu idareciler uzun süren pazarlığın ardından 1 milyon 500 bin Euro bonservis bedeliyle Ersen Martin'i R. Huelva'ya verdi ve rotasını Danimarka'ya çevirdi.

Faksla imzalatılalar...

Ersen'i İspanyol temsilcisine veren Bordo-Mavililer, Doğan'ın golcü istemesi üzerine daha önce prensipte el sıkıştıkları isveçli golcü Prica ve kulübü Aalborg ile tekrar temasa geçti. Prica'nın Trabzonspor'a gelmek istediğini tekrarlaması üzerine, sıkı bir pazarlığa girişen yönetim, 1 milyon Euro bonservis bedeliyle işi bitirdi. Prica'nın dün akşam saatlerinde faks yoluyla resmi sözleşmeyi imzaladığı ifade edildi.

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor