Trabzonspor'da Prica Israrı

Yönetim, daha önce de görüşüp olumlu yanıt aldığı isveçli golcünün işini bitirmek için düğmeye bastı. Transferin bugün tamamlanması bekleniyorFatih olmayınca...Kısa bir süre önce “transferi kapadık” açıklaması yapan Trabzonspor Yönetimi, son dakika atağın

Trabzonspor'da Prica Israrı

Yönetim, daha önce de görüşüp olumlu yanıt aldığı isveçli golcünün işini bitirmek için düğmeye bastı. Transferin bugün tamamlanması bekleniyor

Fatih olmayınca...

Kısa bir süre önce “transferi kapadık” açıklaması yapan Trabzonspor Yönetimi, son dakika atağına kalktı. Israrla hücum gücüne takviye isteyen teknik direktör Ziya Doğan'ın isteklerine kulak veren Bordo-Mavili idareciler, kiralamayı planladıkları Zenitli Fatih Tekke'den olumlu bir sonuç çıkaramayınca rotayı yine tanıdık bir isme çevirdi.

1 milyon EuroKaradeniz ekibinin, daha önce de görüşüp büyük ölçüde anlaşma sağladığı Danimarka'nın Aalborg takımının golcüsü Prica'nın işini bu kez bitirmek üzere olduğu ileri sürüldü. Trabzonspor'un Prica'nın bonservisi için 1 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ve son pürüzler de giderilirse Danimarkalı'nın imza atacağı belirtildi.

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor