Trabzonspor'da plaket töreni

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener görevi bırakan Divan Kurulu üyelerine plaket verdi. BAŞKAN ŞENER PLAKET VERDİ. Başkan Şener, Trabzon Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen plaket töreninde eski Divan Kurulu Başkanı Nizamettin Algan'a ve yönetim

Trabzonspor'da plaket töreni

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener görevi bırakan Divan Kurulu üyelerine plaket verdi.

BAŞKAN ŞENER PLAKET VERDİ.
Başkan Şener, Trabzon Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen plaket töreninde eski Divan Kurulu Başkanı Nizamettin Algan'a ve yönetim Kurulu üyelerine Trabzonspor Kulübüne yaptıkları hizmetten dolayı  birer plaket verildi.

İSKENDER DUYGULANDIRDI

İlk plaketi başkan Sadri Şener efsane asnaşkan Kenan İskender'e verdi, İskender ödülünü Başkan Şener'den aldıktan sonra yaptığı konuşmada bugüna kadar Trabzonspor'dan aldığım en büyük ödül. Trabzonsporla birlikle bir çok kupayı ayağa kaldırdık ama bu benim için en anlamlısıydı, herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Şener, Trabzonspor Kulübüne yapılan değerli hizmetlerden dolayı Divan başkanı Nizamettin Algan ve yönetim kurulu üyeleri Orhan Nedim Konak, Hüseyin Usta, Kenan İskender, Rahmettin Civelek, Fzıl Pirselimoğlu Tuncay Eyüpoğlu ve Alaatin Yurduseven'e plaket verdi.

Trabzon'da bulunmayan Orhan Nedim Konak'ın plaketini Nizamettin Algan aldı.

ALGAN'A VEFA
Öte yandan Trabzonspor Kulübü Haluk Ulusoy Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki toplantı Salonuna Nizamettin Algan ismini verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor