Trabzonspor'da Özer ve Bosingwa beklentisi

Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Bursaspor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor'da gözler gelecek hafta oynanacak Galatasaray maçına çevrildi.Trabzonspor'un Avrupa yolundaki en kritik virajı olacak maçta tek hedefi sahadan 3 puanla ayrılmak.  Ancak b

Trabzonspor'da Özer ve Bosingwa beklentisi

Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Bursaspor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor'da gözler gelecek hafta oynanacak Galatasaray maçına çevrildi.

Trabzonspor'un Avrupa yolundaki en kritik virajı olacak maçta tek hedefi sahadan 3 puanla ayrılmak.  Ancak bordo mavili takımda sakatlıklar ve cezalalılar bu maç öncesinde tedirginlik yarattı.HABER61

Bursaspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Zeki ve Kadir Galatasaray'a karşı oynamayacak. Maçta hafif sakatlık geçiren Yusuf'un durumu kontrollerden sonra netleşecek. Sakatlıkları süren Bosingwa ve Özer'in durumu ise henüz net değil ancak iki futbolcunun da Galatasaray karşısında büyük ihtimalle sahada olabileceği belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler