Trabzonspor'da öze dönüş!

Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor beraberliğine karşın ligde 4. sıradaki yerini koruyarak Avrupa kupalarına katılma hedefini sürdüren Trabzonspor'da teknik sorumlu Hami Mandıralı, göreve geldikten sonra Trabzonlu oyunculara daha fazla görev verdi. Sezo

Trabzonspor'da öze dönüş!
Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor beraberliğine karşın ligde 4. sıradaki yerini koruyarak Avrupa kupalarına katılma hedefini sürdüren Trabzonspor'da teknik sorumlu Hami Mandıralı, göreve geldikten sonra Trabzonlu oyunculara daha fazla görev verdi.
 
Sezon ortasında izinsiz olarak İstanbul'da düğün yapıp evlenen Didier Zokora ve bu düğüne izin almadan giden Gustavo Colman'ı kadro dışı bırakan, performansından memnun olmadığı Malouda'yı kadroda düşünmeyen, Janko'dan istediği verimi alamayan bordo-mavili teknik adam, altyapıdan yetişen genç oyunculara da forma vermesiyle ilk 11'de forma giyen Trabzonlu oyuncu sayısını artırdı.
 
Görevden ayrılan teknik direktör Mustafa Akçay döneminde ligin 9'uncu haftası ve 10'uncu haftasında sadece bir Trabzonlu oyuncunun görev aldığı Karadeniz ekibinde, teknik sorumlu Hami Mandıralı döneminde Elazığspor, Gençlerbirliği ve Eskişehirspor maçlarında ilk 11'de beşer, sonradan da birer olmak üzere altışar Trabzonlu oyuncu forma giydi.
 
Ligin 27. haftasındaki Elazığspor maçında Trabzon doğumlu ve kökenli olmak üzere Aykut Demir, Şahin Aygüneş, Özer Hurmacı, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş'ı ilk 11'de sahaya süren Hami Mandıralı, sonradan da oyuna Zeki Yavru'yu aldı.
 
Mandıralı, ligin 28. haftasında 3-0 kazanılan Gençlerbirliği maçında Aykut Demir, Özer Hurmacı, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Zeki Yavru'yu ilk 11'de oynatırken sonradan da oyuna Gökhan Alsan'ı aldı. Son hafta 2-2'lik Eskişehirspor maçında da Mandıralı, Aykut Demir, Özer Hurmacı, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş ve Zeki Yavru'ya 11'de görev verirken sonradan da oyuna Kadir Keleş'i dahil etti..
 
Kadroda 11 Trabzonlu 2.sayfada
 
 
 Kadroda 11 Trabzon kökenli oyuncu
 
Trabzonspor'un kadrosunda 11 Trabzon kökenli oyuncu bulunurken teknik sorumlu Mandıralı, son 3 haftada 8'ine forma verdi.
 
Karadeniz ekibinde Aykut Demir, Şahin Aygüneş, Özer Hurmacı, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Zeki Yavru, Gökhan Alsan ve Kadir Keleş forma giyen oyuncular olurken kaleci Zeki Ayvaz, Caner Osmanpaşa ve Abdülkadir Özdemir görev alamadı.
 
Caner Osmanpaşa'nın stoperde Aykut Demir'in eksikliğinde bu hafta Kayseri Erciyesspor maçında forma giymesi bekleniyor.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler