Trabzonspor'da oynayamadı ama teklif yağıyor!

Trabzonspor’da yaşadığı ciddi sakatlık nedeniyle sezonun ikinci yarısında hiçbir maçta forma giyememesini rağmen Fildişi Sahili Milli takımı ile Brezilya’daki Dünya Kupası’nda mücadele edecek olan defans oyuncusu Sol Bamba için kulübe resmi teklifler geld

Trabzonspor'da oynayamadı ama teklif yağıyor!
Trabzonspor’da yaşadığı ciddi sakatlık nedeniyle sezonun ikinci yarısında hiçbir maçta forma giyememesini rağmen Fildişi Sahili Milli takımı ile Brezilya’daki Dünya Kupası’nda mücadele edecek olan defans oyuncusu Sol Bamba için kulübe resmi teklifler geldi.
 
Bordo mavili kulübün CEO’su Burak Gürdal, Bamba’ya gelen teklifler olduğunu doğrulayarak, "En uygun zamanda bu teklifleri değerlendireceğiz" dedi. Bordo mavili yönetimin Bamba’nın Dünya Kupası’nda sergileyeceği performansı bekleyip bu futbolcunun bonservis bedelini ona göre belirlemesi bekleniyor. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler