Trabzonspor'da öğretmen ilgisi

Trabzonspor'un, UEFA Avrupa Ligi L grubunda bu akşam Hüseyin Avni Aker stadında  Ukrayna temsilcisi Metalist Kharkiv ile karşılaşacağı maç için öğretmenlere yaptığı bilet jesti büyük ilgi gördü.Trabzonspor Stadyum ve Amatör Branşlar sorunlusu Köksal Sadık

Trabzonspor'da öğretmen ilgisi

Trabzonspor'un, UEFA Avrupa Ligi L grubunda bu akşam Hüseyin Avni Aker stadında  Ukrayna temsilcisi Metalist Kharkiv ile karşılaşacağı maç için öğretmenlere yaptığı bilet jesti büyük ilgi gördü.

Trabzonspor Stadyum ve Amatör Branşlar sorunlusu Köksal Sadıkların yaptığı açıklamanın ardından biletlerin satışa çıkması ile gişelere adeta akın eden taraftarlar uzun kuyruklar oluşturdu. Bugün de sabah saatlerinden itibaren gişelere giderek bilet almak isteyen öğretmenler ve diğer taraftarlar havanın yağışlı olmasına aldırış etmedi.

10816040_850661508361664_1467837251_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler