Trabzonspor’da o oyuncunun akıbeti belirsiz

Bordo-mavili takımda disiplinsiz davranışları neden ile kadro ile dışı bırakılan ve savunması istenen oyuncu kendine verilen idman programı dahilinde takımdan ayrı olarak çalışıyor.Trabzonspor’da kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Constant konusunu T

Trabzonspor’da o oyuncunun akıbeti belirsiz

Bordo-mavili takımda disiplinsiz davranışları neden ile kadro ile dışı bırakılan ve savunması istenen oyuncu kendine verilen idman programı dahilinde takımdan ayrı olarak çalışıyor.

Trabzonspor’da kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Constant konusunu Teknik Direktör Ersun Yanal ile görüşüp karara bağlaması beklenirken iddialara göre Yanal’ın Constant konusunu kafasında bitirdiği ve bu oyuncuyu takımın başında kaldığı süre boyunca oynatmayı düşünmediği belirtildi.

Gineli oyuncunun Trabzonspor’da ki belirsizliği sürerken oyuncuyla ilgili Bordo-Mavili Kulübün net bir açıklama yapmaması kafaları karıştırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor