Trabzonspor'da o oyuncular gidiyor

Belkalem ve Medjani, Cezayir Milli takımı ile 17 Ocak’ta başlayıp 8 Şubat’ta bitecek olan Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele edecek.Türk takımlarında forma giyen yıldız isimler, Afrika Uluslar Kupası’nda boy gösterecek. 2015 Afrika Uluslar Kupası’nda elem

Trabzonspor'da o oyuncular gidiyor

Belkalem ve Medjani, Cezayir Milli takımı ile 17 Ocak’ta başlayıp 8 Şubat’ta bitecek olan Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele edecek.

Türk takımlarında forma giyen yıldız isimler, Afrika Uluslar Kupası’nda boy gösterecek. 2015 Afrika Uluslar Kupası’nda elemelerde gruplarda 5. maçlar oynandı. Alınan sonuçların ardından Senegal, Kamerun, ve Cezayir turnuvaya katılmaya hak kazandı. Bu turnuvada Türkiye’de oynanan birçok futbolcunun milli takımda yer alması kesinleşti.

Trabzonspor’dan Belkalem, Medjani (Cezayir), Beşiktaş’tan Demba Ba (Senegal), Galatasaray’dan Chedjou (Kamerun) ve Fenerbahçe’den Sow (Senegal)Afrika Uluslar kupası’na gitmesi kesinleşen oyuncular.

Öte yandan Costant’lı Gine Waris’li Gana, Yatabare’li Mali ve Emenike’li Nijerya’nın turnuvaya katılıp katılamayacakları henüz kesinleşmedi. Kamerun Milli takımında top koşturan Erciyessporlu Mandjeck ve Rizesporlu Kweuke de turnuvada boy gösterebilir. Afrika Uluslar Kupası, 17 Ocak’ta başlayıp 8 Şubat’ta sona erecek. Süper Lig’de ise sezonun 2. yarısı 23 Ocak’ta start alacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor