Trabzonspor’da o oyuncu kayıplarda

Trabzonspor’a Kasımpaşaspor’dan kiralık olarak transfer edilen Özer Hurmacı performansı ile beklentileri karşılayamıyor.Bordo-Mavili takıma orta sahaya takviye amacıyla Kasımpaşaspor’dan satış opsiyonlu kiralık olarak alınan Özer Hurmacı son haftalarda gö

Trabzonspor’da o oyuncu kayıplarda

Trabzonspor’a Kasımpaşaspor’dan kiralık olarak transfer edilen Özer Hurmacı performansı ile beklentileri karşılayamıyor.

Bordo-Mavili takıma orta sahaya takviye amacıyla Kasımpaşaspor’dan satış opsiyonlu kiralık olarak alınan Özer Hurmacı son haftalarda gösterdiği performansı ile gözden düştü. Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun futbolcunun bonservisi için Kasımpaşaspor ile görüşmeler yaptıklarını belirttiği açıklamanın ardından takımın başına Ersun Yanal’ın gelmesi ile bu görüşmelerin rafa kalktığı iddia edildi.

Ersun Yanal’ın Fenerbahçe macerasında oyuncusu olan Özer ile o dönemde de problemler yaşadığı ve oyuncunun son dönemde yedek kalması bonservisinin alınmayacağı yönünde dedikoduların artmasına neden oldu.

Teknik Direktör Ersun Yanal’ın orta saha mevkiine transfer istemesi bu dedikoduları güçlendirirken oyuncunun bu nedenle performans düşüklüğü yaşadığı iddia ediliyor.

Hatırlanacağı üzere Özer sosyal paylaşım hesabından gönderdiği mesajda Bordo-Mavili yönetime bonservisimi ne zaman alacaksınız imasında bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor