Trabzonspor’da o koltuk doldu

Trabzonspor’da Serkan Ünver’den boşalan İdari Menejerlik görevine Mert Tuncay getirildi.Trabzonspor’da kriz konusu olan İdari Menejerlik koltuğu Mert Tuncay’ın oldu.Bordo-Mavili takımda Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Mert Tuncay’ın idari işlerde Tekn

Trabzonspor’da o koltuk doldu

Trabzonspor’da Serkan Ünver’den boşalan İdari Menejerlik görevine Mert Tuncay getirildi.

Trabzonspor’da kriz konusu olan İdari Menejerlik koltuğu Mert Tuncay’ın oldu.Bordo-Mavili takımda Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Mert Tuncay’ın idari işlerde Teknik Direktör Ersun Yanal’a yardımcı olacağı aynı zamanda Pazarlama Müdürlüğü görevini de yürüteceği belirtildi.

Mert Tuncay’ın hangi görevi bırakıp hangi görevde kalacağı ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

Hatırlanacağı üzere İdari Menejerliğe ilk olarak Fatih Şahinoğlu’nun getirileceği konuşulurken Mali işlerden Sorumlu Yönetici Abdi Serdar Üstünsalih’in Şahinoğlu ile yaşadığı sorun nedeni ile Üstünsalih istifanın eşiğine gelmiş Başkan Hacıosmanoğlu’nun devreye girmesi ile Üstünsalih görevinde kalmış Fatih Şahinoğlu İdari Menejerliğe getirilmemişti.

Haber61.Net Spor Servisi / Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler