Trabzonspor'da nokta atışı

Nokta atışı olacak 

Trabzonspor'da nokta atışı

Son haftalarda takıma takviyeye yönelik fikirleri daha da netleşen Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın önümüzdeki günlerde yönetim ile masaya oturması kesinleşti... Takımın orta alanına ve savunmanın soluna transfer istemesi beklenen Karadeniz ekibinin hocasının, bu işin de gündemde fazla kalmadan, tıpkı sezon başında olduğu gibi kısa sürede halledilmesini isteyeceği dile getirildi. Ersun Yanal'ın bu isteğinin altında takımın motivasyonunu koruma amacı yattığı kaydedildi.

Oyuncu listesi hazır 
Teknik heyet ve yönetim kurulunun elindeki uzun soluklu çalışmaların ardından oluşturulan detaylı transfer portföyünün devreye sokulacağı belirtildi. Maliyet konusunda uç noktalara taşınmamakta kararlı olduğu bilinen idarecilerin başarılı çalıştırıcı Yanal ile dirsek temasında olacağı vurgulandı. Trabzonspor'da sol kanatta Hırvat futbolcu Cale'nin alternatifsizliği can sıkarken, orta alanda da anlık değil istikrarlı form grafiğine sahip bir futbolcunun tercih edilebileceğine dikkat çekiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor