Trabzonspor'da milli üzüntü!

A Milli Takım'ın aday kadrosuna Trabzonspor'dan oyuncu çağrılmaması bordo-mavililerde üzüntüye yol açtı.A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, kaleci Onur'un sakatlanmasının ardından Çek Cumhuriyeti ve Letonya ile oynanacak maçların aday kadrosuna bo

Trabzonspor'da milli üzüntü!

A Milli Takım'ın aday kadrosuna Trabzonspor'dan oyuncu çağrılmaması bordo-mavililerde üzüntüye yol açtı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, kaleci Onur'un sakatlanmasının ardından Çek Cumhuriyeti ve Letonya ile oynanacak maçların aday kadrosuna bordo-mavili kulüpten oyuncu çağırmadı.

A Milli Takım'ın 10 Ekim Cuma günü İstanbul'da Çek Cumhuriyeti ve 13 Ekim Pazartesi Letonya ile deplasmanda yapacağı 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme karşılaşmalarının aday kadrosuna, Trabzonsporlu oyuncu çağrılmaması bordo-mavililerde milli üzüntüye yol açtı.

Trabzonspor, ligde aldığı başarısız sonuçlar ve oynanan kötü futbolun ardından A Milli Takım'a oyuncu gönderemedi. Legia Varşova maçında kaleci Onur'un da sakatlanmasının ardından teknik direktör Fatih Terim, bordo-mavili takımdan A Milli Takım'a hiçbir oyuncuyu çağırmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor