Trabzonspor'da mağlubiyetin nedeni yorgunluk

Türkiye Basketbol Ligi'nin 6. haftasında Royal Halı Gaziantep'e deplasmanda 77-69 mağlup olan Trabzonspor Medical Park'ta maçın ardından Başantrenör Hakan Demir açıklamalarda bulundu.Takımın yorgun olduğunu belirten Trabzonspor Medical Park Başantrenörü H

Trabzonspor'da mağlubiyetin nedeni yorgunluk

Türkiye Basketbol Ligi'nin 6. haftasında Royal Halı Gaziantep'e deplasmanda 77-69 mağlup olan Trabzonspor Medical Park'ta maçın ardından Başantrenör Hakan Demir açıklamalarda bulundu.

Takımın yorgun olduğunu belirten Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Hakan Demir, “Trabzonspor olarak buraya Romanya’daki Euro Challenge galibiyeti üzerine geldik. Zorlu bir maç oldu orada. Uzatmada 1 sayı ile kazandık. Tabii ki takım da doğal olarak bazı oyuncularda hem fiziksel hem de zihinsel bir yorgunluk vardı. Belli oyuncular o oyuncuların yerini kapatmaya çalıştı. Fakat çok düşük bir yüzde ile oynadık. Hem ikilik hem üçlükler de hem de faul atış yüzdesinde oldukça düşük bir yüzdede kalınca maalesef maçı kazanamadık” dedi.

Bir hafta içinde oynadıkları 3 maç sonrası yorgun olduklarını ve bunun oyunu etkilediğini ifade eden Trabzonspor Medical Park oyuncusu Yunus Akçay, “Maça aslında dengeli başladığımız düşünüyorum. Gaziantepspor birebir olan pozisyonları daha iyi değerlendirdi. Biz 1 haftada 3 maç oynadık. Ondan dolayı yorgun kaldık. Şut yüzdemiz, faul oranlarında da düşük kalınca, maçtan koptuk. Maçın sonuna doğru yine maçın içindeydik ama ev sahibi avantajı, bizim yoldan gelmemiz, kaybettik. Sonuçta bu yoğun tempoda oynamayı öğreneceğiz. İyi bir takımız, kaliteli bir takımız. Umarım her şey yoluna girer. Ligde de galibiyet almaya başlarız” şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor