Trabzonspor'da kupa biletleri satışta

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu, Ziraat Türkiye Kupası bilet fiyatlarını belirledi.  Kulüp Stadyum ve Amatör İşler Sorumlusu Köksal Sadıklar, , Akhisar Belediyespor ile yarın oynayacakları maçın biletlerinin kale arkası 10, maraton 20, kapalı kenar 40,

Trabzonspor'da kupa biletleri satışta
Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu, Ziraat Türkiye Kupası bilet fiyatlarını belirledi. 
 
Kulüp Stadyum ve Amatör İşler Sorumlusu Köksal Sadıklar, , Akhisar Belediyespor ile yarın oynayacakları maçın biletlerinin kale arkası 10, maraton 20, kapalı kenar 40, kapalı orta 50, VIP 100 ve VIP Özel 500 liradan satışa çıktığını belirtti.
 
Bilet fiyatlarının Ziraat Türkiye Kupası maçlarında uygulanacağını ifade eden Sadıklar, daha önce de lig maçlarında bilet fiyatlarını indirdiklerini anımsattı.
 
Trabzonspor, lig maçlarında da kale arkası tribün biletlerini 30 liradan 10 liraya, maraton tribün biletlerini de 50 liradan 30 liraya düşürmüş, diğer tribün biletlerinde herhangi bir indirime gitmemişti. 
 
Trabzonspor'da Passolig kartı satışlarının da 41 bini bulduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler