Trabzonspor'da kritik görüşme!

İstanbul'da bulunan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Vahid Halilhodzic bugün Trabzon'a gelerek saat 17.00'de yapılacak olan antrenman öncesi takımla bir araya gelecek.Hacıosmanoğlu'nun, maçlarda yeteri kadar mücadele etmedikleri gerekçesiyl

Trabzonspor'da kritik görüşme!

İstanbul'da bulunan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Vahid Halilhodzic bugün Trabzon'a gelerek saat 17.00'de yapılacak olan antrenman öncesi takımla bir araya gelecek.

Hacıosmanoğlu'nun, maçlarda yeteri kadar mücadele etmedikleri gerekçesiyle futbolculara kızgın olduğu ve uyarıda bulunacağı öğrenildi. Takım içinde sıkıntı yaşayan oyuncunun bulunması halinde de direkt görüşme yapacak olan Hacıosmanoğlu, teknik direktör Vahid Halilhnodzic'e sonuna kadar güvendikleri, takım üzerinde tek yetkilinin Boşnak teknik adam olduğu mesajını verecek ve herkesin forma savaşı içinde olmasını isteyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler