Trabzonspor'da kritik dönemeç

Trabzonspor MP, Cumartesi günü RH Gaziantep ile Salı günü de Avtodor Saratov ile karşılaşacak Basketbol 1.Liginde 8 takım arasına girme mücadelesi veren Trabzonspor Medical Park, EuroChallange Cup’ta da final four oynamak istiyor. Basketbol 1.Ligi’nde 7 M

Trabzonspor'da kritik dönemeç
Trabzonspor MP, Cumartesi günü RH Gaziantep ile Salı günü de Avtodor Saratov ile karşılaşacak
 
Basketbol 1.Liginde 8 takım arasına girme mücadelesi veren Trabzonspor Medical Park, EuroChallange Cup’ta da final four oynamak istiyor.
 
Basketbol 1.Ligi’nde 7 Mart Cumartesi günü taraftarının önünde Royal Halı Gaziantep ile karşılaşacak olan Bordo-Mavili Dev Adamlar, 10 Mart Salı günü de EuroChallange Cup çeyrek final turunda Rus ekibi Avtodor Saratov ile karşı karşıya gelecek. Ligde oynadığı son iki maçta Beşiktaş’ı 98-75, Türk Telekom’u da 100-81’lik skorlarla mağlup eden Trabzonspor Medical Park, üst üste oynayacağı kritik maçlardan da galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor. Hazırlıklarını Hayri Gür Spor Salonu’nda sürdüren Bordo-Mavili ekipte oyuncuların, Türk Telekom galibiyetinin vermiş olduğu moralle hırslı ve istekli oluşları gözlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler