Trabzonspor’da kongre sesleri

Trabzonspor gündemi Yargıtay’ın verdiği onama kararı ile değişirken kongre sesleri camiada iyice dillendirilmeye başladı.Bordo-Mavili takımın Mayıs 2013 Kongresin de usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle iki Trabzonspor üyesinin mahkemeye taşıdığı davada Yarg

Trabzonspor’da kongre sesleri

Trabzonspor gündemi Yargıtay’ın verdiği onama kararı ile değişirken kongre sesleri camiada iyice dillendirilmeye başladı.

Bordo-Mavili takımın Mayıs 2013 Kongresin de usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle iki Trabzonspor üyesinin mahkemeye taşıdığı davada Yargıtay mahkemenin verdiği kararı onayınca camiada kongre sesleri iyice yükselmeye başladı.

Trabzonspor’da eski Divan Başkanı Ali Özbak döneminde yapılan üye kayıtlarının sorgulanmaya başlandığı ve bu konuya  yeni Divan Başkanı Ali Sürmen’in yaklaşımının ne olacağı merakla bekleniyor. Kulübe son dönemde kayıt olan üyelerin bir çoğunun kendi rızalarıyla üye yapılmadığı iddiaları ortaya atılırken Trabzonspor yönetiminin Yargıtay’ın verdiği karar sonrası itirazda bulunacağı ve kongre kararını Aralık ayına kadar uzatıp yeni üyelerinde bir çoğunun oy kullanacağı seçime Bordo-Mavili yönetim eli güçlü girmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler