Trabzonspor'da kongre için son 100 imza!

Trabzonspor’da İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yönetimi kongreye getirmek için çalışmalar hızlandı.Haber61 spor servisinin edindiği bilgiye göre ; Trabzonspor'da  İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yönetimi Olağanüstü Kongre yaptırmak için için n

Trabzonspor'da kongre için son 100 imza!

Trabzonspor’da İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yönetimi kongreye getirmek için çalışmalar hızlandı.

Haber61 spor servisinin edindiği bilgiye göre ; Trabzonspor'da  İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yönetimi Olağanüstü Kongre yaptırmak için için noter tastikli  imza toplama çalışmaları sürüyor. 100 imza daha bulunması halinde yönetimi kongre kararı almak zorunda kalacak

Bordo mavili yönetimi olağanüstü kongreye  getirmek için toplanan  noter tastikli imzalar için sayının bugüne kadar yapılan çalışmalar sonucu 1390'a ulaştığı öğrenildi.

Bir kısım Trabzonspor taraftarı tarafından başlatılan ve bugün itibarı ile sayıları 1390'a ulaşan imza kampanyasının amacına ulaşabilmesi için gereken imza sayısı sadece 100.

100 trabzonspor delegesinin daha  imzanın bulunması halinde mevcut yönetim olağanüstü kongre kararı almak zorunda kalacak .

20 Temmuz'a kadar yönetimi kongreye getirecek olan  bin 500 sayısına ulaşılması bekleniyor.

İmzaların tamamlandıktan sonra Trabzon Dernekler İl Müdürlüğüne verileceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor