Trabzonspor’da kongre heyecanı

Trabzonspor Medical Park Basketbol takımında kongre heyecanı yaklaşıyor.Trabzonspor Medical Park Basketbol takımında 25 Temmuz Cumartesi günü saat:10:00’da tek adayla yapılacak olan kongre öncesi çalışmalar sürüyor.20 asil ve 7 yedek yönetici belirlenecek

Trabzonspor’da kongre heyecanı

Trabzonspor Medical Park Basketbol takımında kongre heyecanı yaklaşıyor.

Trabzonspor Medical Park Basketbol takımında 25 Temmuz Cumartesi günü saat:10:00’da tek adayla yapılacak olan kongre öncesi çalışmalar sürüyor.

20 asil ve 7 yedek yönetici belirlenecek kongrede mevcut yönetimde yer alan birçok ismin yeni yönetimde de olacağı belirtildi.

Transfer çalışmalarına hız veren Bordo-Mavili takım kadrosuna Odom,Daniel, Hakan Demirel,Gani Erdi Gülaslan,Sertaç Şanlı,Berkay Candan ve İbrahim Yıldırım olmak üzere  2 yabancı ve 5 yerli isim transfer etti.

Yeni sezon çalışmalarına 17 Ağustos tarihinde start verecek olan Trabzonspor Medical Park Basketbol takımında tek hedef lig de ve Avrupa’da başarılı dereceler elde etmek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor