Trabzonspor'da kendini gösteren gidiyor!

Trabzonspor'da bugüne kadar kendisini ispatlayıp giden yıldız futbolcular arasında özellikle son dönemde Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Olcan Adın ön plana çıktı.Ancak Ali Kemal Denizci'nin satılmasıyla başlayan, Abdullah ve Ogün'ün satışıyla devam eden sür

Trabzonspor'da kendini gösteren gidiyor!

Trabzonspor'da bugüne kadar kendisini ispatlayıp giden yıldız futbolcular arasında özellikle son dönemde Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Olcan Adın ön plana çıktı.

Ancak Ali Kemal Denizci'nin satılmasıyla başlayan, Abdullah ve Ogün'ün satışıyla devam eden süreçte şehre veya takıma uyum sağlayamayıp ayrılanların yanı sıra, kulüp çıkarları doğrultusunda takımdan gönderilen yıldız futbolcuların isimleri şöyle: "Ali Kemal Denizci, Serdar Bali, Tuncay, Mehmet Ekşi, Ünal Karaman, Abdullah Ercan, Ogün Temizkanoğlu, Teofilo, Musampa, Eller, Szymkowiak, Campbell, Hami Mandıralı, Marcelinho, Emerson, Eller, Oktay Derelioğlu, Lange, Fatih Tekke, Gökdeniz, Engin Baytar, Şota, Vugrinec, Marco Aurelio, Jefferson, Ceyhun, Lee Young, Egemen Korkmaz, Tolga Zengin, Umut, Selçuk, Burak ve Olcan Adın..."

İSTANBUL'A GİDİŞLER ŞEHRİ YIKIYOR 2.SAYFADA

İSTANBUL'A GİDİŞLER ŞEHRİ YIKIYOR

Trabzonspor'dan ayrılan futbolcuların özellikle İstanbul takımlarına transfer olması şehirde ciddi tepki çekiyor. Bordo-mavili takımda ilk olarak Ali Kemal Denizci Fenerbahçe'ye transfer oldu. Ardından Serdar Bali sonra da Mehmet Ekşi Beşiktaş'a, Abdullah Ercan ve Ogün Fenerbahçe'ye, Tolunay Kafkas ise Galatasaray'a transfer oldu. Trabzon'da kendisini tekrar ispatlayan Sergen Yalçın Galatasaray'a, Oktay Derelioğlu ise Beşiktaş'a gitti. 

Trabzon yerel basını ve taraftarlar o dönemde, 'İstanbul takımlarının alt yapısı olmayalım' yorumları yaptı. Ardından uzun bir süre İstanbul takımlarına futbolcu satmayan Trabzonspor, son 4 yıl içerisinde Galatasaray'a 6 önemli oyuncusunu kaptırdı. Bordo-mavili takımdan Selçuk İnan, Ceyhun Gülselam, Umut Bulut, Engin Baytar ve Burak Yılmaz'ın yanı sıra son olarak Olcan Adın' da Galatasaray'a transfer olunca taraftarlar sert tepki gösterdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor