Trabzonspor'da kaptan konuştu

Turkcell Süper Lig'in 3. haftasında oynanan Beşiktaş maçında ortaya koyduğu oyunla geçtiğimiz sezona göre performansını arttıran kaptan Hüseyin Çimşir, bordo-mavili takımın en iyilerinden biri. Savunmaya ve orta sahaya verdiği başarılı destek ile büyük al

Trabzonspor'da kaptan konuştu
Turkcell Süper Lig'in 3. haftasında oynanan Beşiktaş maçında ortaya koyduğu oyunla geçtiğimiz sezona göre performansını arttıran kaptan Hüseyin Çimşir, bordo-mavili takımın en iyilerinden biri. Savunmaya ve orta sahaya verdiği başarılı destek ile büyük alkış alan oyuncu teknik direktör Ersun Yanal'ın ise sahadaki her şeyi.

Ankaraspor ve Ankaragücü galibiyetleri ile ligi iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Hüseyin Çimşir, "Beşiktaş karşısında kazanamadık ama kaybetmedik de. Beşiktaş gibi bir takımdan 1 puan almakta iyidir. Kazanmak için çok iyi mücadele ettik. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Takım olma yolunda önemli adımlar atmamız gerekiyor. Bunun için de maç kaybetmemeliyiz" dedi.

Ligin çok uzun bir maraton olduğunu belirten Trabzonspor takım kaptanı Hüseyin Çimşir, "Önümüzde daha çok maçlar var. Önemli olan sonuna kadar bu yarışın içinde olabilmek. Sezon içinde puan kayıpları olacaktır. Zaman zaman kötü anlar da yaşayabiliriz. Biz en az kayıpla sezon sonuna kadar gitmek istiyoruz. Ekip olarak inançlıyız" diye konuştu.

Kaptan, Hüseyin Çimşir, Trabzonspor'un takım olma yolunda önemli bir aşama kaydettiğini ifade ederek, "Kazanıyoruz veya kaybediyoruz ama her şeyi takım halinde yapıyoruz. Takıma giren ve çıkan arkadaşlar da sahada ellerinden gelenin en iyisini yapıyor. Tüm mücadele güçlerini ortaya koyuyorlar" dedi.

Denizlispor ile Cuma günü oynayacakları karşılaşmanın çok önemli olduğunu belirten Hüseyin Çimşir, "Her maça kazanmak için çıkıyoruz, bu maçta onlardan biri. Elimizden gelen en iyi mücadeleyi gösterip Trabzon'a galibiyetle dönmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler