Trabzonspor'da Kanoute iddiası!

Trabzonspor’a menajerinin önerdiği Mali’li golcüyle prensipte anlaşma yapıldı iddiası. Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürürken, menajerler tarafından kulübe Sevilla'nın ünlü yıldızı Frederic Kan

Trabzonspor'da Kanoute iddiası!

Trabzonspor’a menajerinin önerdiği Mali’li golcüyle prensipte anlaşma yapıldı iddiası.

 

Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürürken, menajerler tarafından kulübe Sevilla'nın ünlü yıldızı Frederic Kanoute önerildi.

 

KANOUTE İKNA EDİLDİ

Bir çok Katar kulübünün de transfer etmek istediği Mali'li yıldız konusunda yöneticiler önemli adımlar attı. Kulübe önerilmesinin ardından Kanoute'nin menajeri Christophe Mongai'yle temasa geçen Bordo-Mavili yöneticiler, yapılan pazarlıklar sonucunda ünlü yıldızı yıllık 1.3 milyon euroya Bordo-Mavili takımda oynamaya ikna etti.

 

1 YILLIK SÖZLEŞMESİ DAHA VAR

Sevilla ile 2 UEFAKupası kaldıran ve önemli başarılara imza atan 34 yaşındaki yıldız, 1 yıllık daha sözleşmesi olmasına rağmen İspanyol ekibi tarafından gözden çıkarıldı. Bu sezon ligde 24 maçta 9 gol atan , 7 Avrupa Ligi maçında da 5 kez fileleri havalandıran Fransız vatandaşı Kanoute'yi elden çıkarmayı planlayan ve daha genç bir santrfor arayan Sevilla, ünlü oyuncu için 3 milyon euro bonservis bedeli biçti. 6 yıldır formasını giydiği Sevilla'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ünlü yıldız için prensipte el sıkışan Bordo-Mavili yöneticiler son kararı Başkan Sadri Şener'e bıraktı.

 

NAMAZ KILIP ORUÇ TUTUYOR

Katar kulüplerinin daha yüksek rakamlar vermesine rağmen Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olması nedeniyle Bordo-Mavililer'e gelmeyi kabul eden Kanoute, için Başkan Şener, Şenol Güneş'le bir durum değerlendirmesi yapacak ve transfer ikili arasındaki görüşmeden sonra netlik kazanacak.

 

Müslüman olan,namaz kılan ve oruç tutan Kanoute, bir dönem bahis reklamlı forma giymek istemediği için Sevilla ile sorunlar yaşamıştı. Lyon'da doğan ve Lyon altyapısında yetişen Mali'li yıldız, daha sonra Ada'da West Ham ve Tottenham forması giydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler